AT-SE Stekeinden Ø32

AT-SE Stekeinden worden gebruikt bij het doorkoppelen van wapeningsstaven. In combinatie met een AT-SA Stekanker vormt het een ononderbroken wapening voor toepassing in diverse betonconstructies.

In de afgelopen jaren is de behoefte toegenomen aan efficiëntere verbindingssystemen door de vergrote bouwcomplexiteit en toename van de ontwerpvereisten voor nieuwe constructies. Het gebruik van het doorkoppelsysteem van AT-Ankertechniek zorgt ervoor dat de constructie van gewapend beton vereenvoudigt en de hoeveelheid benodigde wapening vermindert.

AT-SE Stekeinden zijn wapeningsstaven met een persbus voorzien van uitwendige metrische schroefdraad. Op de metrische schroefdraad wordt een AT-SA Stekanker gekoppeld. De kwaliteit van de wapeningsstaaf is B500B. De stalen persbus heeft een elektrolytisch verzinkte afwerking.

Overige diameters: Ø12 | Ø16 | Ø20 | Ø25 | Ø40 |

Standaard lengtematen

AT-Ankertechniek heeft een uitgebreid productassortiment met een diameter van Ø12Ø16, Ø20Ø25Ø32  en Ø40. Deze diameters zijn in diverse lengtematen leverbaar. De AT-SE Stekeinden zijn KOMO-gecertificeerd in categorie 2 voor statische & dynamische belastingen. 

Certificaten

     

Specificaties AT-SE Stekeinden Ø32

Artikel nr. d (MM) L (MM) Dnom (MM) a (MM) Uitv
A003027 Ø 32 1400 M42 ≥46 EV
A003028 Ø 32 2300 M42 ≥46 EV
A003029 Ø 32 3500 M42 ≥46 EV

Staat de benodigde lengtemaat er niet tussen of wilt u een speciale maat? Speciale maten en buigingen zijn te vinden op de productpagina specials. Speciale maten en buigingen worden geproduceerd op aanvraag. Met de beschikbare kennis en faciliteiten zijn wij in staat om klant gerichte oplossingen te leveren.

 

Voordelen van AT-Ankertechniek

  • Productie in Nederland
  • Kwaliteitsmanagementsysteem NEN-EN-ISO-9001 gecertificeerd
  • De doorkoppelsystemen zijn KOMO-gecertificeerd in categorie 2 voor statische & dynamische belastingen
  • Standaard lengtematen en diameters uit voorraad leverbaar
  • Specials in diverse maten en buigingen leverbaar binnen enkele dagen

 

Buig- en knipwerk

AT-Ankertechniek is KOMO-gecertificeerd om buig- en knipwerk volgens BRL 0503 uit te voeren. Dit betekent dat het buig- en knipwerk onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd. De gewenste maten en diameters kunnen door ons snel op de gewenste lengte worden gebogen en of geknipt. In het technische document zijn de specials en buigingen verder uitgewerkt.

 

Advies

Bent u benieuwd naar het AT-Connect doorkoppelsysteem? Neem dan contact met ons op en u krijgt direct één van onze specialisten aan de lijn. Zij helpen u graag verder. Bij AT-Ankertechniek staat kwaliteit en service hoog in het vaandel.