Over ons

komo-certificaat-ankertechniek K96857

komo-certificaat-ankertechniek K81163

AT-Ankertechniek B.V. ontwikkelt en produceert producten voor de bouw en prefab-betonindustrie. Het assortiment omvat alle denkbare verbindingen en systemen voor het verplaatsen en verbinden van betondelen. Denk hierbij aan het doorkoppelsysteem, de zogeheten stekankers en stekeinden, bevestigingssystemen zoals schroefhulzen en boutankers. Of hijssystemen, zoals de kogelkopankers en putankers.

De stekankers en stekeinden produceren we in Montfoort (provincie Utrecht)! We maken gebruik van een uitgebreid machinepark, waarbij kwaliteit en levertijd hoog in het vaandel staan.  Ons doorkoppelsysteem is uiteraard KOMO gecertificeerd.  De Ø12 tot en met Ø40 stekankers en stekeinden zijn gecertificeerd voor categorie 2.

Naast de eigen productiefaciliteiten beschikken we over een groot magazijn. Van hieruit kunnen we vrijwel altijd direct uit voorraad leveren.  Met de beschikbare kennis en faciliteiten is AT-Ankertechniek B.V. in staat om specifieke, klantgerichte oplossingen aan te bieden. Oplossingen waarmee de bouw en prefab-betonindustrie innovatieve en efficiënte constructies kan realiseren.

De producten van AT-Ankertechniek B.V. zijn uitwisselbaar met vrijwel alle concurrerende producten in de markt. Kwaliteit, service, snelle levertijden en het uitgebreide assortiment zijn voor veel bouw- en betonbedrijven reden om te kiezen voor AT-Ankertechniek B.V.