WAAROM AT-ANKERTECHNIEK?

KOMO-gecertificeerd

In de bouwwereld wordt kwaliteit herkend en erkend door een KOMO-keurmerk. Het doorkoppelsysteem (AT-Connect) is KOMO-gecertificeerd in categorie 1 & 2 voor statische en dynamische belastingen. Met AT-Ankertechniek bent u dus verzekerd van een product van een goede kwaliteit.


Korte levertijd

AT-Ankertechniek werkt met een zeer korte levertijd. Dit is voor veel klanten een reden om voor AT-Ankertechniek te kiezen. Vanuit ons grote magazijn leveren wij standaard lengtematen en diameters. Specials zijn binnen enkele dagen leverbaar.


Productie in Nederland

AT-Ankertechniek is opgericht in 2015 en houdt zich sindsdien bezig met productie voor de bouw en prefab-betonindustrie. De productie is in eigen beheer. Wij beschikken over eigen productiefaciliteiten met een uitgebreid machinepark in Montfoort (provincie Utrecht). Vanuit hier werken wij aan producten en waarborgen wij kwaliteit, service en een snelle levertijd.


ISO-gecertificeerd

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Vandaar dat het kwaliteitsmanagementsysteem binnen onze organisatie ISO-9001 gecertificeerd is. Wij streven voortdurend naar verbetering van onze werkzaamheden. Wij vragen ons steeds af hoe het beter en efficiënter kan. Alleen zo kunnen we blijvend de kwaliteit leveren die onze klanten van ons verwachten.